امروز شنبه ۶ اَمرداد ۱۴۰۳

راه اندازی واحد بیماران بین الملل

واحد بیماران بین الملل(گردشگری سلامت)
واحد بیماران بین الملل بیمارستان آبان ، با فراهم نمودن بسترهای لازم ، به زودی آغاز به کار خواهد نمود
بیمارستان آبان با قدمت قریب به پنجاه سال ، با تجربه ای سترگ و متخصصین توانمند در حوزه های مختلف پزشکی و درمان ، و به روز آوری مدام تجهیزات و امکانات ، و ایمان به توانمندیهای کادر درمان و در راستای کمک به جریان اکو توریسم و توسعه اقتصادی کشور از مسیر ارائه خدمات سلامت به بیماران خارجی ، اقدام به فراهم آوردن پیش نیازهای اساسی در حوزه ارائه خدمات شایسته به بیماران خارجی نموده و به زودی سرویس دهی در این حوزه را آغاز خواهد نمود.

در این راستا سایت جدید بیمارستان آبان پیاده سازی گردیده ، با هتل های اطراف هماهنگی های لازم به عمل آمده ، با شرکت های گردشگری سلامت تفاهم هایی صورت گرفته و پرسنل مربوطه دوره های لازم را گذرانده اند .

تعداد بازدید : ۳,۶۱۴
کد خبر : ۲۵