امروز پنج شنبه ۳ آبان ۱۴۰۳

اولین های IVF در ایران

تولد اولین دوقلو به روش IVF

بنیان گذاری مرکز درمان ناباروری IVF بیمارستان آبان در سال 1366 و با تلاش تیم متخصص تحت رهبری مرحوم دکتر حسن مهاجری(پدر علم درمان نازایی و ناباروری ایران) انجام گرفته است . مرکز ناباروری آبان ،  امروزه یکی از فعال ترین مراکز درمان ناباروری بیمار محور و دوستدار ایمنی با خدمات اثربخش و بهره دهی بالا در زمینه ART  (درمان های نوین نازایی) می باشد . این مرکز خدمات  خود را به صورت یکسان برای کلیه اقشار و با حداقل زمان انتظار به بیماران ارائه می دهد.

اکنون با تلاش های روز افزون متخصصین زنان و زایمان و نازایی نظیر آقای دکتر پاک  روش ، خانم دکتر هدیه قوامی عادل، خانم دکتر رزا مقدم، خانم دکتر مژده ذنوبی ، خانم دکتر منیره گلشیرازی و ... همچنین متخصصین جنین شناسی نظیر آقای دکتر خان بابایی  ،  با بهره گیری از تجهیزات پیشرفته جراحی و آزمایشگاهی جنین شناسی مرکز IVF بیمارستان آبان موفق گردیده در زمره مراکز معتبر درمان نازایی و ناباروری نه تنها در سطح کشور که در سطح خاورمیانه  قرارگیرد.

ivf4-aban
ivf3-aban
ivf2-aban
IVF1-aban

۶ خرداد ۱۳۹۹
تعداد بازدید : ۵,۵۰۷
کد خبر : ۲۷
کلیدواژه ها: IVF

محمد رضا یوسفی

من دخترم در آن بیمارستان دنیا آمد . همه چی عالی بود و برای من خاطره خوبی بود.