امروز جمعه ۱۰ فروردین ۱۴۰۳

مدیریت پیشگیری از کرونا

مدیریت پیشگیری از کرونا در بیمارستان آبان

همزمان با اعلام شیوع کرونا در کشور چین ، مدیریت محترم بیمارستان آبان و مسئولین محترم بهداشت حرفه ای  و بهداشت محیط با نگاهی دوراندیشانه و با هماهنگی واحد تدارکات اقلام مورد نیاز مقابله با ویروس را تهیه نمودند . همچنین واحد های کنترل عفونت و بهداشت محیط با اشراف به اهمیت موضوع برنامه های آموزشی لازم را بر اساس به روزترین دستورالعمل ها به پرسنل محترم خصوصا کادر درمان (که به عنوان خط مقدم مقابله با ویروس هستند) ارائه نمودند.

مجموعه ی این اقدامات کارشناسی و فنی در کنار اجرای دقیق دستورالعمل ها از جانب کادر پزشکی و درمان ، و پرسنل خدمات که بیشترین تماس را با مراجعین داشته اند منجر به این موضوع گردید که بیمارستان آبان مدتهاست فاقد مورد کرونایی ست .

به منظور ارج نهادن به تلاش خستگی ناپذیر کادر محترم درمان و تیم های کارشناسی پشتیبان در سراسر کشور از همه هموطنان تقاضا دارد به پروتکل های بهداشتی تا حصول اطمینان از رفع مشکل کرونا توجه نمایند.

پیشگیری از کرونا4
پیشگیری از کرونا3